blog Ads

Thursday, March 19, 2015

new look, new post :)

Assalamualaikum warahmatullah..

hari ini saya kembali ke blog ini.. :)
blogshada.blogspot saya mulakan pada disember 2008.

since then, macam2 berlaku dalam hidup.
a few of it written here..
tapi hari ini saya padam semua.

dengan harapan, saya kembali berblog.

wahh giituu...

ok, hari ni rasa nak start from begining.
nak mulakan blog baru, rasa tak berapa sedap.
jadi, cuma mulakan cerita baru.

k, tu jee.. dadaa...

ma 'assalamah..

1 comment:

Elon Noor said...

cewahhh..dh stat balik ekk kikiki..ptt la lama tgk mcm besawang jek blog tu. tp kita pon sama. klu dh stop nk start balik tu adehh..kikiki..so tingkatkan usaha dan kerajinan yekk

Penafian

Semua tulisan dalam blog ini adalah berbentuk pendapat peribadi dan tidak melibatkan mana-mana pihak lain. Gambar-gambar peribadi dari koleksi peribadi adalah dilarang sama sekali dari diulang siar di mana-mana tempat kecuali dengan kebenaran tuan punya blog.